Nieuwsberichten

 
Sorteren op
 
14 okt 2020
Wat is er besproken en besloten in de LHV-Ledenraad?
We hebben als afgevaardigden namens jullie als kringleden, onze inbreng kunnen leveren, met hulp van de reacties die we ontvingen via jullie regionale bestuurders.
14 okt 2020
Uitnodiging ledenraad Kring Gelre-IJssel
Het kringbestuur organiseert op 10 november a.s. een digitale ledenraad. We nodigen jullie van harte uit om 10 november a.s. van 17.00-18.00 uur online (via Teams) mee te vergaderen.
14 okt 2020
Regiobijeenkomsten dit najaar online
Elk najaar bezoeken honderden huisartsen de gewaardeerde bijeenkomsten in de regio, waarin de LHV een overzicht geeft van alle actuele ontwikkelingen op de belangrijkste thema's in de huisartsenzorg.
14 okt 2020
Mentorschap start weer in februari 2021!
Om jonge huisartsen een stevige start te geven bieden de Huisartsenkringen in Oost-Nederland vanaf 2014 mentorschap aan.
12 jun 2020
Terugblik LHV-Ledenraad d.d. 28 mei jl.
Op de LHV-ledenraad van 28 mei jl. bespraken we (met beeldbellen) verschillende belangrijke zaken. We willen er enige uitlichten die we ook vooraf met u gedeeld hebben.
12 jun 2020
Reactie termijn Convenant zorg aan mensen met een beperking is verlengd; graag uw reactie voor 5 juli a.s.
Op aandringen van onze kring heeft het LHV-bestuur meer tijd gegeven voor reacties op het concept convenant ‘medisch generalistische zorg voor mensen met een beperking’.
12 jun 2020
Uitnodiging voor EKC-verdiepingsprogramma
In dit programma leert u bewuste keuzes te maken voor het toepassen van werkvormen in uw toetsgroep. U ervaart dat de aanpak die u kiest het gedrag in uw groep bepaalt. U gaat als EKC-er meer op weg... Lees meer
10 jun 2020
Gezocht; ervaren praktiserend huisarts als lid voor de geschillencommissie Noord
Voor de geschillencommissie Noord is de landelijke klachtenregeling SKGE z.s.m. op zoek naar een nieuw huisarts lid. Spreekt de vacature u aan, maar komt deze te vroeg, dan kunt u ook solliciteren op... Lees meer
24 apr 2020
Van de voorzitter: Een bijzondere periode maken we door!
In mijn bijna 35 jarige praktijkvoering als huisarts heb ik iets vergelijkbaars nog niet mee gemaakt.
24 apr 2020
Let op! Zorg dat u uw resultaatbeloning formulariumgericht voorschrijven 2019 van Menzis ontvangt!
Eind maart/begin april heeft Menzis aan een aantal praktijken bericht gestuurd dat zij hun resultaatbeloning doelmatig voorschrijven over 2019 kunnen gaan declareren. Een deel van de praktijken had... Lees meer
  • Vorige